Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
Què vols aprendre avui?
FILTRAR:  EDAT | CURS | MATÈRIA
Història

QUERALT EDICIONS és una editorial creada l'any 2011 a BARCELONA per un grup de professionals de l'educació que creien i creuen en la necessitat de publicar materials útils per a l'ensenyament en les dues àrees instrumentals bàsiques: la llengua i les matemàtiques.

Des del començament, QUERALT EDICIONS, abans de publicar qualsevol original que rep o encarrega a un equip d'autors, contrasta a través d'equips de pedagogs, psicòlegs i logopedes la qualitat dels materials tenint en compte al públic a qui es dirigeix. A més, posa a prova aquests originals, durant almenys dos cursos acadèmics, mitjançant el professorat en actiu i col·legis de divers nivell social distribuïts arreu de la geografia catalana. Gràcies a aquesta experimentació i l'adequació posterior dels continguts el professorat pot obtenir dels seus alumnes un rendiment molt més alt.

QUERALT EDICIONS edita materials per a l'Educació Primària que a primer cop d'ull poden semblar complementaris o secundaris. Res més lluny de la realitat. Aquests materials són bàsics en l'ensenyament de les dues àrees instrumentals per tres raons fonamentals:

- Ensenyen a comprendre practicant i desenvolupant les 8 microhabilitats bàsiques de la comprensió lectora a través de la col·lecció Lectura Comprensiva.
- Potencien el desenvolupament del càlcul mental i el raonament lògic mitjançant les activitats dels quaderns de matemàtiques.
- Fixen l'aprenentatge de les grafies, els conceptes bàsics, els valors ètics... en els primers anys de l'aprenentatge.

Podem concloure afirmant que LA QUALITAT PEDAGÒGICA és el nostre SEGELL D'IDENTITAT.

Desarrollo web: Pinchaaqui.es