Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
Què vols aprendre avui?
FILTRAR:  EDAT | CURS | MATÈRIA
L ABECEDARI FANTÀSTIC 2 - LL-Z
L' Abecedari Fantàstic
Mercé Viana
Preu:
69,50 €
Unitats:
Col·lecció: L' Abecedari Fantàstic
ISBN: 978-84-15610-93-0
Gènere: Conte
Grandària: 20,5 x 20,5 x 5
Cicle recomanat: Infantil
Categoria: Lectures - Contes infantils
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 
Veure mostra
Veure més informació

Descripció

Caixa amb els 15 últims contes que recorre d’ una manera didàctica i divertida tot l’abecedari. Es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar (pares o professors) quan encara no saben llegir, i fins a 7 anys, com a contes per a llegir. La lletra que s’intenta reconèixer a cada conte està destacada en vermell. A cada pàgina de text apareixen dues tipografies: la lletra lligada i la d’ impremta, amb una característica concreta: a cada línia de les dues tipografies hi ha les mateixes paraules, d’ aquesta manera els nens i nenes les poden aprendre totes dues de manera fàcil i ràpida. Tots els contes tenen al final 3 pàgines d’ activitats de comprensió molt senzilles.

Valors

La nostra editorial, conscient de la importància que té la màgia, la fantasia i la imaginació en els nens, ofereix aquesta col·lecció de contes plens d’aquests valors altament pedagògics. La il·lustració, d’una qualitat extraordinària, explica el conte per si mateixa.
 
Desarrollo web: Pinchaaqui.es