Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
Què vols aprendre avui?
FILTRAR:  EDAT | CURS | MATÈRIA
MATERIAL VACANCES INFANTIL (despeses d'enviament gratuïtes)
Material Vacances Infantil
Preu:
25,50 €
Unitats:
Col·lecció: Material Vacances Infantil
Categoria: Lectures - Material Vacances
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 
Veure mostra
Veure mostra del llibre
Veure mostra del quadern
Veure més informació

Descripció

Conté 4 contes. 1 conte de la col.lecció COLORS, 1 de la col.lecció ABECEDARI FANTÀSTIC , 1 de CONCEPTES BÀSICS i 1 de L'ALEIX I EN RAMPÓ Per la compra d'aquest paquet, les despeses d'enviament són gratuïtes. Pot triar els nombres dels contes pels quals més li interessin indicant-ho en el camp d'observacions.

Valors

Tots els contes tenen un contingut que “enganxa” al nen a seguir llegint i una il·lustració molt cuidada que podem qualificar “d'espectacular”. La nostra editorial, conscient de la importància que té la màgia, la fantasia i la imaginació en els nens, ofereix contes plens d'aquests valors altament pedagògics. Es busca fomentar en l'educació dels nens diferents valors. A l'hora de decidir-te per un conte per al teu fill és important buscar una obra que addicionalment al component d\'entreteniment, sempre necessari en la vida d'un nen, tingui també el valor pedagògic tan important a la infantesa/joventut.
 
Desarrollo web: Pinchaaqui.es