Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
MATERIAL DISPONIBLE
Infantil
ELS SOMNIS DE LA CECÍLIA
L' Abecedari Fantàstic
Mercé Viana
Col·lecció: L' Abecedari Fantàstic
ISBN: 978-84-15610-55-7
Gènere: Conte
Cicle recomanat: Infantil
Categoria: Lectures - Contes infantils
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 

Descripció

Reconeixem la “c ” d’una manera didàctica i divertida. Es dirigeix a nens i nenes a partir de 3 anys, com a contes per a explicar (pares o professors) quan encara no saben llegir, i fins als 7 anys, com a contes per a llegir. La lletra que s’intenta reconèixer a cada conte està destacada en vermell. A cada pàgina de text apareixen dues tipografies: la lletra lligada i la d’impremta, amb una característica concreta: a cada línia de les dues tipografies hi ha les mateixes paraules, d’aquesta manera els nens i nenes les poden aprendre totes dues de manera fàcil i ràpida. Tots els contes tenen al final 3 pàgines d’activitats de comprensió molt senzilles.

Valors

Conte fantàstic que a través de la màgia, la fantasia i la imaginació ensenya una sèrie de valors altament pedagògics, recorrent tot l’abecedari. La il·lustració, d’una qualitat extraordinària, explica el conte per si mateixa.
Desarrollo web: Pinchaaqui.es