Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
MATERIAL DISPONIBLE
Infantil
CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS
Conceptes Bàsics
Mercé Viana
Col·lecció: Conceptes Bàsics
ISBN: 978-84-15610-25-0
Gènere: Conte
Cicle recomanat: Infantil
Categoria: Lectures - Contes infantils
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 

Descripció

Col·lecció de 12 contes, dirigits a nens i nenes a partir de 3 anys, perquè els els llegeixin i així desenvolupin la comprensió oral quan encara no saben llegir, i perquè els llegeixin ells mateixos quan ja sàpiguen fer-ho. Quan ja saben llegir, a més de practicar la comprensió lectora, reforcen els conceptes bàsics a través d’uns contes fàcils, molt interessants i amb una il·lustració que identifica clarament el concepte bàsic que interessa treballar. El text dels contes està imprès en dues tipografies diferents (majúscules i lletra lligada), d’aquesta manera el lector identifica ràpidament la tipografia amb què normalment aprenen les primeres paraules (majúscules), i la relaciona amb la que a continuació utilitzarà en els primers anys de l’Educació Primària (lletra lligada). A cada conte hi ha 10 pàgines de lectura, 10 pàgines d’il·lustració i 3 pàgines finals d’activitats de comprensió.

Valors

Tots els contes tenen un contingut que enganxa els nens i nenes a continuar llegint i una il·lustració molt elaborada que podem qualificar d’espectacular, amb un disseny atractiu i molt acurat. Es repassen conceptes bàsics com ara alt / baix, a dalt / a baix, fort / dèbil, dins / fora, molt / poc... mitjançant relats fantàstics.
Desarrollo web: Pinchaaqui.es