Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
Què vols aprendre avui?
FILTRAR:  EDAT | CURS | MATÈRIA
Condicions generals

Llegeixi atentament aquestes condicions. Aquestes condicions regulen l'accés i l'ús d'aquest lloc. En accedir a aquest lloc, s'accepten totes les condicions i reglaments. Queralt Edicions es reserva el dret de modificar-ho en qualsevol moment.

El procés de compra queda confirmat quan el pagament s'ha comprovat pel nostre equip. Aquesta confirmació està subjecta depenent del mètode de pagament, i pot demorar-se 1 o 2 dies. Quan es realitza el pagament, quedaran acceptades  les condicions de venda i les característiques dels productes sol·licitats. Els terminis de lliurament que aquí s'indiquen són orientatius i estaran subjectes a possibles imprevists del transport, sent el termini màxim de 15 dies laborables(després de l'acceptació del pagament).

DRETS D'AUTOR I PROPIETAT INTEL·LECTUAL
El contingut de gràfics, imatges, text, eines de programari, és propietat intel·lectual de Queralt Edicions.
Tots els drets de tot el seu contingut estan reservats. Queda prohibit retenir, plagiar, publicar o utilitzar la totalitat o part del contingut.

PERMISOS
Únicament es concedeix permís per utilitzar aquest lloc per comprar els productes de Queralt Edicions.

L'usuari es compromet a:
No utilitzar aquest lloc per a serveis aliens a Queralt Edicions.
No utilitzar aquest lloc per a productes il·legals o ofensius.
No incloure cap imatge o marca registrades sense els corresponents permisos.
Autoritzar a Queralt Edicions per realitzar la seva comanda.

Queralt Edicions ES RESERVA EL DRET A INTERROMPRE LES COMANDES QUE NO COMPLEIXIN AQUESTES CONDICIONS

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Els assumptes relacionats amb la protecció o mal ús de materials amb els drets d'autor o de propietat intel·lectual, així com els relacionats amb l'accés o utilització d'aquest lloc, es regiran per les lleis espanyoles. Vostè es compromet a sotmetre's als jutjats competents i accepta que la jurisdicció en aquests jutjats i tribunals és apropiada en  tal acció legal o procediment.

Desarrollo web: Pinchaaqui.es