Aquest web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment.
Què vols aprendre avui?
FILTRAR:  EDAT | CURS | MATÈRIA
Política de privadesa i seguretat

La utilització de certs serveis o sol·licituds dirigies a Queralt Edicions estan condicionades al previ ompliment del corresponent registre d'usuari. Un cop registrat com a usuari de la web de Queralt Edicions, Queralt Edicions li proporcionarà els codis identificatius i claus necessàries per poder operar a la web, identificant-lo a vostè com a client amb caràcter general de Queralt Edicions.

Els codis identificatius i claus d'accés que Queralt Edicions proporciona a l'usuari tenen caràcter personal i intransferible, sent obligació de l'usuari registrat comunicar a Queralt Edicions els canvis eventuals que es produeixin en les seves dades personals.

L'usuari consent expressament la incorporació dels nous serveis en la web que Queralt Edicions pogués implantar en cada moment, així com la modificació de les característiques, preus i altres condicions dels serveis ja existents.

Es responsabilitat de l'usuari registrat presentar la diligència deguda per impedir l'accés i/o utilització a la web per part de tercers que accedeixin o utilitzin en el seu nom els codis o claus identificatives. Tant mateix, l'usuari registrat és l'únic responsable de l'elecció, pèrdua, sostracció o utilització no autoritzada de qualsevol codi o clau identificativa i de les conseqüències que d'això és puguin derivar.

L'usuari podrà en tot moment donar-se de baixa de manera automàtica com a usuari de la web, sense que aquesta decisió pugui tenir caràcter retroactiu, comunicant-ho a queralt@queraltedicions.cat .

Tota la informació que faciliti l'usuari a través dels formularis de la nostra web als efectes anteriors o qualsevol d'uns altres haurà de ser veraç. A aquests efectes, l'usuari garanteix l'autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui i mantindrà la informació facilitada a Queralt Edicions perfectament actualitzada de manera que respongui, en tot moment, a la situació real de l'usuari. En tot els casos serà l'usuari l'únic responsable de les manifestacions falses o indexades que realitze i dels prejudicis que cause a Queralt Edicions o a tercers per la informació que faciliti.

Desarrollo web: Pinchaaqui.es